Jørpeland Flerbrukshall
Jørpeland Flerbrukshall

Jørpeland Flerbrukshall

Strand kommune valgte å lyse ut funksjonsbeskrevet anbud da ny flerbrukshall skulle etableres.

Jørpeland Flerbrukshall

Fakta

Byggherre: Strand Kommune

Byggested: Jørpeland, Rogaland

Anleggstype: Flerbrukshall

Størrelse: 6070 kvm

Arkitekt: Backe Idrettsbygg v/ Ole Bernt Kaldhussæter

Totalentreprenør: Backe Rogaland

Byggekostnad: 85 millioner kroner

Byggeperiode: 2020-2021

Innhold: Dobbel flerbrukshall, galleri/tribuner, treningsrom, aktivitetssal, to sosiale rom, møterom, buldrevegg og kafeteria.

Anbudsformen innebar at konkurransen ble gjennomført uten skisseprosjekt fra Strand kommune, og at grunnlaget for evalueringen inkluderte hvordan tilbudene svarte til funksjonsbeskrivelse og romprogram. I konkurransen leverte tre prekvalifiserte tilbydere hvert sitt løsningsforslag.

Backe Rogaland og Backe Idrettsbygg (ARK) ble i januar 2020 valgt som leverandør for oppdraget med å utvikle, prosjektere og bygge ny flerbrukshall i Strand Kommune. Samspillsfasen pågikk fra mars og frem til kontrakt om totalentreprise ble inngått 18. juni. Hallen ble overlevert 2. juli 2021.

Flerbrukshallen er en dobbel idrettshall med tilhørende garderobeanlegg, lager, treningsrom, aktivitetssal, vestibyle, kafeteria med tilhørende kjøkken, publikumstoaletter, møterom og to sosiale rom, mesanin/galleri/tribuner for flerbrukshallen samt buldrerom. Den nye flerbrukshallen er tilknyttet eksisterende idrettshall via gangbro.

På nabotomten er det bygget ny skole, og i området mellom hallen og skolen er det etablert et fantastisk nærmiljøanlegg.

Trenger du hjelp til å utvikle ditt prosjekt?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

Ta kontakt!