Om idrettsbygg.no

Idrettsbygg.no er nettstedet for deg som vil realisere drømmen om nytt idrettsbygg.

Mange idrettslag har ideer og ønsker for utvikling av anleggssituasjonen i sitt nærområde. Ofte er entusiasmen og engasjementet i idrettslaget stort når nye ideer bringes til live, men det er ikke alltid like enkelt for idrettslagets tillitsvalgte å vite hvordan idrettslaget skal gå fram for å lykkes med å foredle og realisere sine ideer.

På idrettsbygg.no vil du finne nyttig informasjon og veiledning som ditt idrettslag kan benytte i et pågående eller framtidig arbeid med utvikling av nye idrettsanlegg.

Veien til nytt idrettsbygg

Dette er en veileder hvor du finner råd og vink til hvordan ditt idrettslag kan navigere på veien fra idé til ferdig idrettsbygg.

Les mer

Ressurser

Her finner du relevante veiledere, tilskuddsbestemmelser, politiske strategidokumenter, rapporter og statistikk. I tillegg finner du lenker til andre relevante nettsider.

Les mer

Prosjekter

Her kan du lese historier fra idrettslag som har lyktes med å realisere sine drømmer om nye idrettsbygg.

Les mer

Er du interessert i aktuelle nyheter og artikler om utvikling av idrettsanlegg?

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du holde deg oppdatert.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Du vil nå motta spennende nyheter!
Oisann! Noe gikk galt med påmeldingen. Vennligst prøv på nytt.

Idrettsbygg.no er utviklet av Backe Idrettsbygg AS – Et eget selskap i Backe som er spesialisert innen forretningsutvikling, finansiering og prosjektering av idrettsbygg. I Backe Idrettsbygg er vi veldig opptatt av idrettslagenes plass som pilarer i samfunnet, og vi heier på alle som tar initiativ til anleggsprosjekter som forbedrer rammevilkårene for norsk idrett. Derfor håper vi at idrettsbygg.no bidrar til at både idrettslag, kommuner og andre aktører ønsker å initiere enda flere idrettsanleggsprosjekter i framtiden.